Vilkår, regler & sikkerhed

Priser, betaling og vilkår

Regler & sikkerhed

OBS! Nuværende medlemskab på Fisketorvet er kun gældende fra 2. oktober 2023 til 31. maj 2024 og medlemskab på Islands Brygge er kun gældende fra 1. januar til 31. marts, da Københavns Badeklub skal have brugsaftalen fornyet med Københavns Kommune til næste sæson. Kun hvis brugsaftalen fornyes forsætter dit medlemskab automatisk og du vil blive opkrævet for næste sæson, hvis du ønsker at forsætte i klubben. Du får besked om dit medlemskab bliver fornyet i det nye år. 

Åbningstider & adgang:

Fisketorvet: Saunaen har åbent kl. 6-22 alle dage. Saunaen er åben til Københavns Badeklubs medlemmer i åbningstiden dvs. mandage, onsdage-lørdage kl.6-22 og tirsdage 14-22 og søndage kl.6-14. Som medlem kan man bruge saunaen så ofte man har lyst indenfor dette tidsrum, dog er der max. plads til 12 personer i saunaen af gangen. Det er ikke tilladt at tage gæster med.

Saunaen på Fisketorvet har åbent for besøgende dvs. alle som har booket via. bookingsiden til tidsrummet tirsdage kl.6-14 og søndage kl.14-22.  Tjek kalenderen på forsiden af hjemmesiden. Kun betalende gæster i dette tidsrum (ingen medlemsbesøg).

Islands Brygge: Saunaen har åbent kl. 6-22 alle dage til medlemmerne på Islands Brygge. Der er ikke bookingstider på Islands Brygge. Det er ikke tilladt at tage gæster med. 

Medlemskab

Man skal være fyldt 18 år for at kunne melde sig ind i Københavns Badeklub og for at være besøgende i de offentlige åbningstider. Dit medlemskab er personligt og må kun benyttes af dig.

Pris for medlemmer:

Indmeldelsesgebyr: 400 kr. (ved oprettelse)

Medlemskontingent: 800 kr. (betales hver sæson)

Besøgendes åbningstider:

Fisketorvet: Alle (fyldt 18 år) er velkommen til at booke tid til besøgstiderne. Det koster 100 kr. pr. person for 2 timer og skal bookes via. vores bookingsite. Besøgs-åbningstider starter den 31. oktober. Man kan kun booke saunatider via. bookingsystemet og din booking tjekkes ved ankomst. Link til bookingsystem lægges på forsiden inden den 31. oktober. Bookingerne er personlige og kan ikke refunderes eller byttes. 

Betaling for nye medlemmer:

Nye medlemmer skal betale indmeldelsesgebyr på 400 kr. samt medlemskontingent på 800 kr. via vores betalingsleverandør, Stripe.

 • 36 kr. lægges oveni beløbet ved betaling online.
 • For at betale kontant skriv til kontakt@kbhbadeklub.dk.

Kvittering:

Nye medlemmer modtager en kvittering, når betaling er gået igennem. Det kan tage et par dage inden det bliver registreret. 

Fortrydelsesret:

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding eller booking. 

Reklamationsret:

Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. 

Medlemmets ansvar:

Københavns Badeklub forbeholder sig ret til at spærre et medlemsskab ved manglende betaling, mislighold af klubbens ejendom eller ved grov eller hensynsløs opførsel. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved evt. spærring af medlemskabet.

Udmelding fra klubben:

Du kan skrive til kontakt@kbhbadeklub.dk for at melde dig ud af Københavns Badeklub, så andre kan få din plads. Husk at skrive dit fulde navn i emailen. 

VIGTIGT: Hvis du udmelder dig af foreningen sker det med øjeblikkelig virkning, og du vil derfor ikke have mulighed for at benytte dig af faciliteterne i den resterende del af sæsonen.

Det er ikke muligt at overdrage sit medlemskab til en anden.

  • Saunaen må kun benyttes i tidsrummet kl. 06:00-22:00.
  • Færden på og i den mobile sauna er på eget ansvar
  • Der må ikke benyttes sko inde i saunaen (sættes udenfor)
  • Der skal benyttes håndklæde eller lignende til at sidde på i saunaen (pga. salt)
  • Badetøj skal benyttes
  • Hunde, alkohol og rygning er ikke tilladt i saunaen
  • Saunaen er for medlemmer og betalende gæster / events
  • Udeareal og dyppezonen er derimod offentlig tilgængelig
  • GUS må kun foretages af godkendt GUS-mester, da forkert brug kan ødelægge ovnen
  • Grov og hensynsløs opførsel kan resultere i ekskludering af klubben

Find hjertestarter:

Der er en hjertestarter i Copenhagen Island / Arp-Hansen Hotel Group Kalvebod Brygge 53, 1560 (Der er døgnåbent)