Medlemskab til saunaen på Islands Brygge

Medlemskabet er kun gældende til at bruge saunaen ved Badezone Halfdansgade på Islands Brygge i denne sæson og den er ikke gældende til at bruge saunaen på Badezone Fisketorvet. Saunaen på Islands Brygge åbnede den 1. Januar.

Medlemskabet koster 400 kr. for en halv sæson (normalt 800 kr. for hele sæsonen), fordi dette medlemskab kun er for en halv sæson fra 1. januar til 31. marts. Der betales et indmeldingsgebyr på 400 kr. og der lægges 36 kr. oveni ved betaling over Stripe. Læs venligst regler og vilkår for medlemskab herunder inden købet. Samlet koster det 836 kr. at melde sig ind i Københavns Badeklubs sauna på Islands Brygge 2023/24.

Link til køb af medlemskab:          Medlemskab Islands Brygge

Du sendes videre til vores betalingsservice Stripe

Det er kun muligt at købe medlemskab til dig selv. Købes der flere medlemskab vil de blive slettet. Efter betalingen vil du se en kvittering fra Stripe og dette er jeres bevis på at i er blevet optaget. Vi anbefaler at i tager en kopi af denne kvittering. Du modtager ikke en kvittering direkte fra os efter tilmeldingen, men i vil modtage en velkomstmail med informationer om adgang til saunaen ved Badezone Halfdansgade på Islands Brygge indenfor 5 dage. Tjek jeres spam mail indenfor 5 dage, hvis i ikke har fået en mail fra os fra kontakt@kbhbadeklub.dk.

Regler & vilkår

Regler i saunaen

 • Saunaen må kun benyttes i tidsrummet kl. 06:00-22:00
 • Saunaen er kun for medlemmer
 • Medlemskabet er kun til saunaen på Islands Brygge
 • Færden på og i den mobile sauna er på eget ansvar
 • Der må ikke benyttes sko inde i saunaen (sættes udenfor)
 • Der skal benyttes håndklæde eller lignende til at sidde på i saunaen (pga. salt)
 • Badetøj skal benyttes
 • Hunde, alkohol og rygning er ikke tilladt i saunaen
 • GUS må kun foretages af godkendt GUS-mester, da forkert brug kan ødelægge ovnen
 • Grov og hensynsløs opførsel kan resultere i ekskludering af klubben

Vilkår for medlemskab

Medlemskab

Medlemskabet er kun gældende for Københavns Badeklubs sauna på Islands Brygge, som er placeret ved Halfdansgade Badezone. Man skal være fyldt 18 år for at kunne melde sig ind i Københavns Badeklub, dit medlemskab er personligt og må kun benyttes af dig.

OBS! Nuværende medlemskab er kun gældende fra 1. januar 2024 til 31. marts 2024, da Københavns Badeklub skal have brugsaftalen fornyet med Københavns Kommune til næste sæson. Kun hvis brugsaftalen fornyes forsætter dit medlemskab automatisk og du vil blive opkrævet for næste sæson, hvis du ønsker at forsætte i klubben. Du får besked om dit medlemskab bliver fornyet i det nye år.

Åbningstider & adgang:

Saunaen har åbent kl. 6-22 alle dage. Som medlem kan man bruge saunaen så ofte man har lyst indenfor dette tidsrum, dog er der max. plads til 12 personer i saunaen af gangen.

Saunaen har ikke åbnet for besøgende.

Pris for medlemmer:

Indmeldelsesgebyr: 400 kr. (ved oprettelse)

Medlemskontingent: 400 kr. (Halvsæsonpris – 800 kr. betales for hver sæson)

Betaling for nye medlemmer:

Nye medlemmer skal betale indmeldelsesgebyr på 400 kr. samt medlemskontingent på 400 kr. via vores betalingsleverandør, Stripe.

 • 36 kr. lægges oveni beløbet ved betaling online
 • For at betale kontant skriv til kontakt@kbhbadeklub.dk

Kvittering:

Nye medlemmer modtager en kvittering på betalingen fra Stripe, når betaling er gået igennem. Det kan tage et par dage inden det bliver registreret i klubben.

Fortrydelsesret:

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding eller booking.

Reklamationsret:

Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret.

Medlemmets ansvar:

Københavns Badeklub forbeholder sig ret til at spærre et medlemsskab ved manglende betaling, mislighold af klubbens ejendom eller ved grov eller hensynsløs opførsel. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved evt. spærring af medlemskabet.

Udmelding fra klubben:

Du kan skrive til kontakt@kbhbadeklub.dk for at melde dig ud af Københavns Badeklub, så andre kan få din plads. Husk at skrive dit fulde navn i emailen. Hvis du udmelder dig af foreningen sker det med øjeblikkelig virkning, og du vil derfor ikke have mulighed for at benytte dig af faciliteterne i den resterende del af sæsonen. Det er ikke muligt at overdrage sit medlemskab til en anden.